Hur registrerar jag motion i loggboken?

Du registrerar motion på ungefär samma sätt som du registrerar mat.

För att lägga in din motion i loggboken gör du så här:

1. Gå till loggboken och klicka på motion.
  2. Sök efter önskad motionsform i sökrutan. Du kan även välja ett tidigare val.
  3. Välj den motionsform som du vill logga och ange tidsåtgång.
  4. Klicka på Logga
  5. Ditt val har nu lagts till i din loggbok.

Om du inte hittar önskad motionsform men vet hur många kalorier du förbränt kan du även välja att snabblogga dina motionskalorier. Det gör du genom att klicka på penn-symbolen under motion i loggboken. Ange antalet förbrukade kalorier och tryck på lägg till.