Hur ändrar/startar jag om mitt viktprogram?

Så här gör du för att ändra/starta om ditt program i appen:

1. Gå till din Profil och klicka på Ändra vid ditt program.
  2. Klicka på knappen för att starta om ditt program.
  3. Gå igenom flödet och besvara de olika frågorna.
  4. I slutet får du en sammanställning av ditt program och klickar då på Starta mitt program för att spara.
  5. Nu har programmet räknat ut din nya kalorinivå per dag och du kan starta om igen.

Så här gör du för att ändra/starta om ditt program på wellobe.se:

1. Klicka på ditt namn högst upp till höger på sidan och välj Mitt program.
  2. Klicka på knappen för att starta nytt program.
  3. Gå igenom flödet och besvara de olika frågorna.
  4. I slutet får du en sammanställning av ditt program och klickar då på Starta mitt program för att spara.
  5. Nu har programmet räknat ut din nya kalorinivå per dag och du kan starta om igen.