Hur fungerar Wellobe?

Wellobe är en digital viktminskningstjänst.

Utifrån dina förutsättningar och ditt ursprungsläge beräknas en rekommenderad daglig kalorinivå. Genom att logga vad du äter och dricker samt om du motionerar i Wellobe's loggbok räknar tjänsten ut hur du håller denna nivå.

Som medlem får du ett menyförslag med frukost, lunch, middag samt mellanmål varje dag. Du väljer själv om du vill följa denna meny eller om du vill göra egna val. Wellobe förespråkar inte en viss kost eller diet. Du kan äta allt men inte alltid. Det är skillnaden mellan kalorier in och kalorier ut som avgör din vikt och dina resultat.

Då Wellobe är en online baserad tjänst gör det att vi är tillgängliga 24 timmar om dygnet, 7 dagar i veckan och oberoende av vart du befinner dig. Du kan använda tjänsten både i din dator och din telefon.

Läs mer på wellobe.se.