Wellobe som friskvård

Har du friskvårdsbidrag via din arbetsgivare? Då kan du använda det för att bli medlem hos oss på Wellobe.

Friskvård
De flesta arbetsgivare vill arbeta förebyggande i hälsofrågor. Därför erbjuder många företag och organisationer sina anställda ekonomisk ersättning, något som kallas friskvårdsbidrag. Du kan använda ditt friskvårdsbidrag hos oss på Wellobe.

På mina sidor har du möjlighet att skriva ut dina kvitton på ett enkelt sätt. Så här gör du:

1. Gå till wellobe.se/minsida
  2. Välj medlemskap i menyn
  3. Klicka på Visa betalningshistorik vid ditt medlemskap
  4. Välj den betalning du önskar skriva ut ett kvitto för
  5. Ta en skärmbild av orderinformationen eller ladda ner din faktura

Obs! Om kvittot understiger 4000 kronor behöver personnummer inte framgå på kvittot.

Wellnet, ActiWay, Benify och ePassi
Du hittar även oss i friskvårdsportaler som Wellnet, ActiWay, Benify och ePassi.

Vill du köpa ditt medlemskap genom någon av dessa friskvårdsportaler? Läs mer om hur du gör här.