Hur ändrar jag min e-postadress?

Så här ändrar du din e-postadress:

1. Gå till sidan för administration av dina e-postadresser.
  2. Logga in med dina inloggningsuppgifter till Wellobe.
  3. Ange din nya e-postadress i båda fälten och klicka sedan på knappen för att lägga till.
  4. Det skickas nu ett bekräftelsemejl till dig. Klicka på knappen i mejlet för att bekräfta.
  5. Välj sedan "Använd" och bekräfta att du vill ändra din primära e-postadress.
  6. I nästa steg anger du ditt lösenord. Bekräfta ändringen i verifieringsmejlet.
  7. När ändringen har gått igenom kan du välja att ta bort din gamla e-postadress.

Viktigt att veta! De ändringar du gör på ditt Schibsted-konto ändras på alla anslutna sajter som du använder.

Information om ditt medlemskap hittar du på wellobe.se/minsida.