Varför får jag inga menyförslag längre?

Vi arbetar just nu med att utveckla våra menyer. Undertiden kan du endast se dina menyförslag i Wellobe's mobilapp. Du hittar de antingen genom att:

1. Klicka på "Mat" i bottenmenyn och sedan på knappen "Meny"

eller

2. Klicka på plustecknet till höger om frukost, lunch, middag eller mellanmål, precis som om du skulle logga ett livsmedel eller ett recept. Du får nu upp en lista med förslag på livsmedel att logga och under den listan ser du rubriken "Meny". Klicka på alternativet "Se mer" för att få upp dagens menyförslag.