Hur kopierar jag ett recept?

I datorn:
1. Klicka på den lilla pilen till höger om fliken "Mat" i toppmenyn och välj "Recept" i rullistan.
2. Sök upp eller klicka på det recept du vill kopiera.
3. Leta efter följande symboler 8lite längre ner till vänster om knappen där det står "Lägg till i loggboken":
4. Välj symbol två, d v s "Kopiera recept".

5. Du kan nu anpassa receptet efter egna behov genom att t ex ändra titel, ta bort eller lägga till ingredienser, minska eller öka mängderna, ändra i instruktionerna osv. Klicka på "Spara".

För att hitta ditt kopierade recept:
1. Klicka på den lilla pilen till höger om fliken "Mat" i toppmenyn och välj "Recept" i rullistan.
2. Klicka på "Mina recept" i alternativen under sökrutan: